Page MenuHomePhabricator

Ephasme (Loup Peluso)
User

Projects

User does not belong to any projects.

Today

  • Clear sailing ahead.

Tomorrow

  • Clear sailing ahead.

Thursday

  • Clear sailing ahead.

User Details

User Since
Nov 21 2015, 8:24 PM (236 w, 2 d)
Availability
Available

Recent Activity

Nov 29 2015

Ephasme closed T9849: Keep getting 403 error when trying to push to a repository as Invalid.

My bad, I didn't activate the option serving this repository over HTTP!
This wasn't a bug at all it's just I didn't ready the instruction carefully.
I missed this line:

Make sure you've added an SSH public key to your account. You can do this in SettingsSSH Public Keys.

Nov 29 2015, 10:31 AM · Diffusion
Ephasme added a comment to T9849: Keep getting 403 error when trying to push to a repository.

Voilà ce que j'obtiens en faisant un clone.

Cloning into 'testrepo'...
* Couldn't find host phabricator.vonji.fr in the .netrc file; using defaults
* Hostname was NOT found in DNS cache
*   Trying 62.210.236.42...
* Connected to phabricator.vonji.fr (62.210.236.42) port 80 (#0)
> GET /diffusion/TR/testrepo.git/info/refs?service=git-upload-pack HTTP/1.1
User-Agent: git/1.9.1
Host: phabricator.vonji.fr
Accept: */*
Accept-Encoding: gzip
Pragma: no-cache
Nov 29 2015, 12:45 AM · Diffusion
Ephasme awarded T4921: Detect when webserver configuration does not forward HTTP authorization a Love token.
Nov 29 2015, 12:31 AM · Setup

Nov 26 2015

Ephasme added a comment to T9849: Keep getting 403 error when trying to push to a repository.

Not exactly because my result is:

fatal: unable to access 'http://phabricator.vonji.fr/diffusion/VJ/': The requested URL returned error: 403

And not:

fatal: Authentication failed for 'https://phablab.krautspace.de/diffusion/M/morecms.git/'
Nov 26 2015, 1:06 PM · Diffusion

Nov 25 2015

Ephasme created T9849: Keep getting 403 error when trying to push to a repository.
Nov 25 2015, 2:35 PM · Diffusion

Nov 21 2015

Ephasme added a comment to T9824: Daemons and Web Have Different Config does not disappear after a reboot of Deamons.

I don't think I use PHABRICATOR_ENV since my config option is set to null:
phabricator.env = null

Nov 21 2015, 8:28 PM · Daemons
Ephasme created T9824: Daemons and Web Have Different Config does not disappear after a reboot of Deamons.
Nov 21 2015, 8:25 PM · Daemons