Page MenuHomePhabricator

unaiscusat (Unais A)
User

Projects

User does not belong to any projects.

Today

  • Clear sailing ahead.

Tomorrow

  • Clear sailing ahead.

Tuesday

  • Clear sailing ahead.

User Details

User Since
Jan 7 2015, 3:34 PM (390 w, 4 d)
Availability
Available

Recent Activity

Feb 13 2016

JOY awarded T7010: Can we set up SMTP like gmail to configure inbound email? a Like token.
Feb 13 2016, 3:35 AM

Jan 22 2015

unaiscusat created T7010: Can we set up SMTP like gmail to configure inbound email?.
Jan 22 2015, 2:35 PM

Jan 12 2015

unaiscusat added a comment to T6934: SES not working.

Hi Chad,

Jan 12 2015, 5:51 AM
unaiscusat added a comment to T6934: SES not working.

We are sending mails to a AWS SES verified domain - agileblaze.com

Jan 12 2015, 5:33 AM
unaiscusat added a comment to T6934: SES not working.

But now this is not working -

Jan 12 2015, 5:31 AM
unaiscusat created T6934: SES not working.
Jan 12 2015, 5:30 AM

Jan 9 2015

unaiscusat changed the status of T6886: High queue utilization and mails are not being delivered from Resolved to Wontfix.
Jan 9 2015, 10:02 AM · Daemons
unaiscusat closed T6886: High queue utilization and mails are not being delivered as Resolved.
Jan 9 2015, 10:01 AM · Daemons

Jan 8 2015

unaiscusat added a comment to T6886: High queue utilization and mails are not being delivered.

Thanks !!!for this - https://github.com/phacility/phabricator/blob/master/resources/celerity/map.php.

Jan 8 2015, 10:57 AM · Daemons
unaiscusat added a comment to T6886: High queue utilization and mails are not being delivered.

When I ignored these two issues, the issue nr 1 - "Daemons are running as the wrong user" got resolved.

Jan 8 2015, 8:00 AM · Daemons
unaiscusat added a comment to T6886: High queue utilization and mails are not being delivered.

Thanks for your patience.

Jan 8 2015, 7:49 AM · Daemons
unaiscusat reopened T6886: High queue utilization and mails are not being delivered as "Open".
Jan 8 2015, 7:45 AM · Daemons

Jan 7 2015

unaiscusat added a comment to T6886: High queue utilization and mails are not being delivered.

I have configured it to use SSL over port 465. One mail got delivered yesterday using this configuration.

Jan 7 2015, 5:36 PM · Daemons
unaiscusat added a comment to T6886: High queue utilization and mails are not being delivered.

Thanks for looking into this. I think I've configured SMTP correctly. Also I did asked a question http://stackoverflow.com/questions/27742259/external-smtp-gmail-configured-on-phabricator-not-working/27772253?iemail=1&noredirect=1#27772253

Jan 7 2015, 5:23 PM · Daemons
unaiscusat added a comment to T6886: High queue utilization and mails are not being delivered.

sure, here is the o/p of phabricator/ $ ./bin/phd log

Jan 7 2015, 5:11 PM · Daemons
unaiscusat created T6886: High queue utilization and mails are not being delivered.
Jan 7 2015, 3:40 PM · Daemons